Co. μηχανών Jack-Aiva Jiangyin, ΕΠΕ.

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Jiangyin Jack-Aiva Machine Co., Ltd.

Όλα τα Προϊόντα
Είμαι Online Chat Now
Κίνα Jiangyin Jack-Aiva Machine Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Jiangyin Jack-Aiva Machine Co., Ltd. Πιστοποιήσεις

Jiangyin Jack-Aiva Machine Co., Ltd.

Jiangyin Jack-Aiva Machine Co., Ltd.
1

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Σε όλο τον κόσμο
Αριθμός Υπαλλήλων : 300~400
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Είναι ο στόχος μας για μας για να παρέχει υψηλό - προσαρμοσμένος ποιότητα ρόλος διαμορφώνοντας τις μηχανές για τη διάφορη βιομηχανία, όπως γεωργικός, οι συσκευές, τα προϊόντα οικοδόμησης, οι ράβδοι κουρτινών, ο σωλήνας και ο σωλήνας, τα έπιπλα & ο φωτισμός, οι πόρτες γκαράζ, η εθνική οδός & οι δρόμοι, ο εγχώριος εφοδιασμός, HVAC, παλέτα που βασανίζει & που τοποθετεί σε ράφι, πλαισιώνοντας μηχανή χάλυβα, αυτοκίνητο και μεταφορά, ανώτατος όριο & ξηρός σύστημα τοίχων, και άλλος σχετικός διαμορφωμένου ρόλος μηχανή κατασκευής προϊόντων για τους πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Στο jack-Aiva, εμμένουμε στην ακριβή εφαρμογή των προτύπων του ISO στην παραγωγή και λειτουργία. Αγοράζουμε τα ανώτερα υλικά και τα συστατικά από τις γνωστές μαρκαρισμένες επιχειρήσεις. Όλα τα εισερχόμενα υλικά επιθεωρούνται από το ιδιαίτερα εκπαιδευμένο επαγγελματικό προσωπικό για να εξασφαλίσουν την αξιοπιστία των προϊόντων μας από την αρχή. Το προσωπικό μας υποβάλλεται στη συνεχή κατάρτιση να βελτιώσει τις δεξιότητες και να βελτιώσει την πληροφόρηση της ποιότητας. Επιπλέον, με την καθιέρωση των συνεργασιών και της τεχνικής υποστήριξης με τα ειδικευμένα ερευνητικά όργανα. Είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε την ανωτερότητα των προϊόντων μας. Το τμήμα ποιοτικής επιθεώρησής μας διευθύνει τους αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους σε όλη τη διαδικασία παραγωγής, όλοι για να εξασφαλίσουν τις μηχανές μας είναι υποχωρητικοί με τα διεθνή πρότυπα. Από την επιλογή των μεταφερμένων μερών μας, μέσω κάθε σταδίου της παραγωγής, στο τελικό προϊόν, οι εργασίες SBJX σκληρές να σιγουρευτούν τις μηχανές μας είναι επικεφαλής και ώμοι επάνω από τον ανταγωνισμό.

Προκειμένου να παρασχεθεί υψηλός - τα ποιοτικά προϊόντα σε προσιτές τιμές, SBJX μας προσπαθούν να κόψουν τις δαπάνες μας με ποικίλους τρόπους χωρίς συμβιβασμό στην ποιότητα. Παραδείγματος χάριν, μέσω της χρήσης της αποτελεσματικής διαχείρισης και της αποδοτικής διανομής των επιχειρηματικών πόρων, μπορούμε να μειώσουμε τα απόβλητα πολύ στο βήμα της παραγωγής. Ο προηγμένος εξοπλισμός κατασκευής βοηθά επίσης να βελτιώσει την αποδοτικότητα παραγωγής μας, με συνέπεια τις μειωμένες δαπάνες. Αυτό που είναι περισσότερος, η θέση μας μας αντέχει οικονομικά την εύκολη πρόσβαση σε μια αφθονία πρώτων υλών, επιτρέποντας σε μας για να αποκτήσει τα ανώτερα υλικά στις χαμηλές τιμές από τους τοπικούς προμηθευτές. Ο κατασκευαστής μας είναι στη βουίζοντας οικονομία στο δέλτα ποταμών Yangtze. Αυτό μαζί με την εύκολη πρόσβασή μας σε πολλές μορφές μεταφοράς, μειώνει πολύ τις δαπάνες διοικητικών μεριμνών μας και χαμηλώνει τους στέλνοντας φορτιστές του πελάτη. Αυτοί οι παράγοντες επιτρέπουν σε μας για να προσφέρουν τα προϊόντα μας σε χαμηλότερες τιμές.

Τα προϊόντα μας μας έχουν κερδίσει ένας μεγάλος αριθμός πελατών σε όλο τον κόσμο. Εάν ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα μας, παρακαλώ απευθυνθείτε με μας μέσω του τηλεφώνου ή του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Το προσωπικό σε SBJX ανυπομονεί να συνεργαστεί με σας.

Στοιχεία επικοινωνίας
Jiangyin Jack-Aiva Machine Co., Ltd.

Τηλ.:: +86 13915206868

Φαξ: 86--58162333

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Προσαρμοσμένος ρόλος που διαμορφώνει τη μηχανή

Διπλός προηγούμενος, προσαρμοσμένος ρόλος ρόλων στρώματος που διαμορφώνει τη μηχανή

Γραμμή παραγωγής προσαρτημάτων φωτισμού, ρόλος που διαμορφώνει τη μηχανή

Ηλεκτρική γραμμή παραγωγής κιβωτίων γραφείου, ηλεκτρική μηχανή πλαισίων γραφείου

Ραβδωτή μηχανή επιτροπής δομών χάλυβα

Διπλό στρώματος χάλυβα σύστημα ελέγχου μηχανών επιτροπής δομών ραβδωτό αυτόματο πλήρως

Διπλή μηχανή επιτροπής Decking, ραβδωτή μηχανή επιτροπής δομών χάλυβα

Διπλός ρόλος προηγούμενος, ραβδωτή μηχανή επιτροπής δομών χάλυβα φύλλων επένδυσης, μηχανή φύλλων επένδυσης χάλυβα

Ρόλος υδρορροών που διαμορφώνει τη μηχανή

Ελεγχόμενη CNC ΚΑΠ που σκίζει και που διπλώνει τη μηχανή 0,8 M/S που σκίζει την ταχύτητα

Λάμποντας σχεδιάγραμμα υλικού κατασκευής σκεπής που διπλώνει τη μηχανή

Μηχανή υδρορροών, λάμποντας ρόλος στεγών που διαμορφώνει τη μηχανή

Αίτηση κράτησης
Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Προσαρμοσμένος ρόλος που διαμορφώνει τη μηχανή προμηθευτής. © 2020 - 2021 customizedrollforming.com. All Rights Reserved.